Ismertető

Kétféle csoportos foglalkozáson vehetsz részt: nyitott és zárt csoporton.

Nyitott csoportok

♦ Nyitott csoportokat jellemzően havi egy alkalommal tartunk, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szeretné kipróbálni az irodalomterápiát.

 Kérjük, hogy a meghirdetett csoportra lehetőség szerint előzetesen jelentkezz be az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 Annyi alkalomra jössz, amennyire szeretnéd, nincs kötöttség.

 Az egyes alkalmak lazán vagy egyáltalán nem kapcsolódnak egymáshoz, a foglalkozások inkább rekreációs jellegűek, a kikapcsolódást és a tartalmas beszélgetést, önmagunkról való gondolkodást szolgálják.

 A csoportok létszáma maximum 10 fő.

♦ Az időpontokat az Aktuális menüpontban és a Facebookon a Bookself eseményeinél találod.

Zárt csoportok

 Zárt csoportjainkba várunk szeretettel, ha intenzívebb önismereti munkát végeznél. A csoporton természetesen egyaránt részt vehetsz akkor is, ha még nem ismered az irodalomterápiás módszert, és akkor is, ha már van tapasztalatod.

 Ezekre a csoportokra jelentkezési határidőt hirdetünk meg, és a csoport csak a minimum létszám (általában legalább 6 ember) elérésével indul el.

 A csoportfoglalkozások heti vagy kétheti rendszerességűek, és meghatározott tematika szerint egymásra épülnek.

 Annak érdekében, hogy a csoportba járók jobban megismerhessék egymást és önmagukat egy biztonságos környezetben, az első alkalom után el kell döntened, hogy el akarsz-e köteleződni a teljes foglalkozássorozatra. 

 Ha úgy döntesz, hogy részt szeretnél venni a további alkalmakon, akkor az első alkalom végén kell befizetned a további alkalmak díját. Csoportonként egy embernek szociális alapú kedvezményt vagy részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani.

♦ Az induló csoportokról szóló információkat az Aktuális menüpontban és a Facebookon a Bookself eseményeinél találod.

Ha egyéni foglalkozáson szeretnél részt venni, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

 

Back to Top